Despre Jungle Jump
  • - Cauți spatiul ideal pentru petrecerea de neuitat a copilului tau ?
  • - Vrei ca toti invitatii sa fie incantati si multumiti de alegerea facuta de tine ?
  • - Iti doresti ca distractia si voia buna sa fie prezenta pe toata durata petrecerii ?

Atunci alege JUNGLE JUMP - combinatia perfecta intre cel mai antrenant parc de trambuline indoor si cea mai mare arena laser tag din Bucuresti ! Jungle Jump - locul perfect pentru a-i crea copilului tău povestea la care visează!

Jungle Jump te invită în trei zone special concepute pentru o distracție pe cinste:Jungle Jump Arena

Jungle Jump Arena

Imaginează-ți o scenă de trambuline interconectate pentru a forma un imens parc de sărituri care poate fi savurat de oricine, indiferent de vârstă. Jungle Jump Arena este formată dintr-o suită de trei arene de trambuline înconjurate de pereți elastici (trambuline verticale). Copiii pot să țopăie în voie, iar tu poți să li te-alături, ca să-i ajuți să sară și mai sus!

Jungle Party Zone

Jungle Party Zone

Copiii își doresc zile de naștere rupte din desenele lor animate preferate, vor să-și invite prietenii să fie parte dintr-o aventură! Această aventură este Jungle Party Zone, o zonă desprinsă din inima junglei amzoniene și transpusa în universul copilăriei!

Tortul și felicitările nu trebuie să lipsească de la aniversarea copilului tău, iar aceasta zona este responsabila de primirea lor.

În timp ce copii își trăiesc poveștile, părinții pot savura o cafea sau pot servi băuturi răcoritoare de la barul din incinta locației. Wi-Fi gratuit pentru toți invitații.

Jungle Laser Tag Arena

Jungle Laser Tag Arena

Cu o suprafață de joc de 1.100 m2, dispusă pe 2 niveluri, Jungle Laser Tag Arena oferă echipelor din joc o experiență inedită, traseele fiind presărate cu poduri suspendate din funii și lemn, multiple rampe de urcare și coborâre, labirinturi complexe, ingenios concepute, sute de liane, palmieri și desene decorative ce aduc pădurea amazoniană în jurul tău.Jungle Jump Arena este formată din trei arene de trambuline si anume:

Arena Dodge Ball

Arena Dodge Ball

Dodgeball-ul este un joc ce se desfășoară într-o imensă arenă de trambuline interconectate, înconjurată de pereți elastici, în care participanții nimeresc membrii echipei adverse cu ajutorul mingilor speciale din burete, obiectivul final fiind eliminarea treptată a adversarilor.

Dodgeball-ul implică multă mișcare și vigilență din partea participanților, încurajează munca în echipă, dezvoltă abilitățile de comunicare, ajută la dezvoltarea caracterului personal și al disciplinei.

Arena Free Jump

Arena Free Jump

Această arenă este formată dintr-un ansamblu de trambuline verticale și orizontale interconectate, din care poți plonja într-o piscină plină cu mingii mari din bureți. Este locul ideal pentru a practica toate tipurile de manevre aeriene pe saltele, iar aterizarea este lentă și sigură în marea de bureți, sub atenta supraveghere a personalului nostru.

Arena X-Jump

Arena X-Jump

Este formată dintr-o trambulină foarte elastică de mari dimensiuni pe care poți să sari de la înălțime cât de sus te țin picioarele.

Echipa Jungle Jump te provoacă să afli câte flick-flack-uri poți face și cât de sus poți sări fără să obosești!

Dragi clienti,

Avand in vedere contextul inedit si nedorit, creat de noul coronavirus - covid 19, conducerea societatii Laser Mania a hotarat ca toate evenimentele rezervate in perioada 20.03 - 30.04. 2020, sa fie reprogramate (fara a se pierde avansul platit) la o data ulterioara stabilita de client - atunci cand aceasta situatie va fi depasita.

Va multumim pentru intelegere.