Aventura te asteaptă!

Una dintre caracteristicile definitorii ale parcului de joacă Jungle Jump este varietatea de echipamente de joacă.

Echipamentele sunt construite din materiale de înaltă calitate și sunt supuse unor verificări periodice pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare.

loc de joaca modular

Jungle Jump
vă pune la dispoziție:

  • > trambuline elastice
  • > loc de joacă modular
  • > piscină cu bile Bean
  • > proiector Knoocker Box
  • > cuburi magnetice 3D
  • > căsuță tematică Bucătărie
  • > masinuțe electrice
  • > și multe altele...

Siguranța este o prioritate în acest parc, iar părinții pot fi liniștiți știind că copiii lor sunt protejați pe tot parcursul distracției. Suprafețele din jurul echipamentelor de joacă sunt acoperite cu un material moale pentru a reduce riscul de răniri în caz de căzături, iar zonele cu echipamente mai înalte sunt dotate cu protecții de burete și plase de siguranță.

loc de joaca modular
loc de joaca modular
Evenimente Speciale și Aniversări

Parcul de joacă pentru copii găzduiește, de asemenea, evenimente speciale și petreceri de aniversare. Aici, copiii pot sărbători momente importante din viața lor într-un mediu distractiv și sigur.

Echipa noastră de organizatori se asigură că fiecare eveniment este personalizat pentru a satisface nevoile și dorințele fiecărei familii.

Contact

Jungle Jump este un loc minunat care aduce bucurie și zâmbete pe fețele copiilor și a părinților deopotrivă. Cu echipamente de joacă sigure și inovatoare, activități educative și recreative, și o atmosferă prietenoasă, acest parc este cu siguranță un loc preferat pentru familiile din Târgoviște.

Prețul pentru o oră este de 23 de lei de copil, însă există și bilet pe timp nelimitat la 50 de lei. Puteți opta și pentru abonament la prețul de 250 lei pentru 15 intrări la locul de joacă pentru un copil! Pentru petreceri prețul este de 550 lei de luni până vineri și 600 lei în week-end, pentru trei ore, indiferent de numărul de copii.

Fie că sunteți localnici sau vizitatori, vă invităm să veniți și să vă bucurați de ceea ce oferă acest parc de joacă. Aici, veți găsi o oază de bucurie și aventură pentru toată familia, și veți crea amintiri prețioase care vor dura o viață întreagă.